Om oss

 

Lång erfarenhet

Eltec startade redan 1983 med affärsidén att erbjuda innovativ digital mötesteknik till konkurrenskraftiga priser. Vi var då först med att använda persondatorer och push-pullteknik för att samla in omröstningsresultat. Det är den teknik som används än idag. 1998 lanserade vi en tidig variant av PoE (Power over Ethernet), där sammankoppling av delegatenheter kunde ske med en enda kabel utan behov av separat strömförsörjning. 2001 lanserade vi ett trådlöst IP-baserat system för dåtidens handdatorer. 2002 lanserade vi sökbar digital yttrandedokumentation. 2006 installerade vi det första röststyrda systemet för robotkameror till dokumentation och webb-sändningar. Samma år lanserade vi våra första trådlösa radiobaserade handkontroller. De system vi levererar idag har högsta möjliga säkerhet och tillförlitlighet och för att nå detta använder vi enbart dedikerade handkontroller kopplade mot en lokal server.

Handplockade samarbetspartners

Eltec samarbetar med flera handplockade partners där vi kan erbjuda en totallösning med elinstallation och AV-teknik. Tillsammans med våra partners erbjuder vi även webbaserade medialösningar där ljud och bild från mötet kan visas.

 

Trygghet för kunden

Vi utvecklar själva all mjukvara vilket ger trygghet för kunden och gör att vi idag är Sveriges främsta leverantör av voteringssystem.

Eltec Systemkonsult har högsta kreditvärdighet hos UC, UC GULD (Riskklass 5). Det visar att Eltec Systemkonsult är en trygg partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.